3D Printing

- ONLINE 3D PRINTING -

Vi erbjuder en komplett 3D printing service online för både privatpersoner och företag

3D Printing material

I vår online tjänst kan du välja en mängd olika material som passar just ditt ändamål. Vi erbjuder allt från det enklaste PLA materialet till det mest avancerade PA12-CF som är lämplig för end-use detaljer som kräver hög kvalitet. Det spelar ingen roll om du behöver visuella prototyper eller funktionella detaljer som ska användas direkt i vardagen. Vi har ett material som passar alla typer av 3D printing uppdrag. 

Snabba prototyper

Är du ute efter 3D printade prototyper eller enstaka utskrifter? Då är 3DLABS.SE det självklara valet. Att tillverka prototyper har aldrig varit enklare eller billigare. Vi tillverkar prototyper i vår printerfarm och levererar dom direkt till hela Sverige.

Industriell kvalitet till lågt pris

När du beställer från oss kan du vara säker på att du får industriell kvalitet. Vår 3D printer farm är sofistikerad och uppdateras kontinuerligt. Tack var det avancerade maskiner och ett brett urval av termoplaster kan vi garantera ett perfekt resultat varje gång.

 

Serietillverkning

Vi arbetar med mindre och mellanstora serietillverkningar av plastdetaljer i vår 3D printer farm åt olika typer av industrier. Genom att serietillverka dina plastdetaljer hos oss får du snabba och tidseffektiva resultat. Vi serietillverkar varje vecka till en mängd olika företag där mycket av serietillverkningen tillverkas med kemikalieresistenta plaster.

Se vad andra tycker om vår 3D printing service

3D Printing – Prototyper

När det kommer till prototyper så är 3D printing det självklara valet för en kostnads- och tidseffektiv tillverkning. Om du har en färdig .STL eller .STEP fil kan du enkelt ladda upp den och få ett fast pris inom sekunder. 

Alla uppladdningar som görs på 3DLABS.SE är säkra tack var det SSL certifikat och krypteringar – det vill säga att dina prototyper är säkra och filer raderas alltid inom 24 timmar. 

3D printade prototyper är det snabbaste sättet att testa en produkt och vi levererar direkt till hela Sverige.

3D Printing service

Letar du efter en pålitlig och högkvalitativ 3D printing service? Vår 3D printing service erbjuder en rad fördelar som gör den till det perfekta valet för dina behov.

3D Printing av industriell kvalitet

Först och främst producerar våra toppmoderna 3D-skrivare högupplösta, exakta och hållbara utskrifter som är perfekta för ett brett spektrum av applikationer. Oavsett om du behöver en unik prototyp, ett parti specialdesignade delar eller något däremellan, kan vår unika 3D-utskriftstjänst leverera de resultat du behöver.

Dessutom ser vårt team av erfarna proffs till att varje projekt slutförs med största noggrannhet och kundservice. Det gör att du kan lita på att vi hanterar ditt projekt med omsorg och ger stöd under hela processen.

3D Printing 

Vi erbjuder också konkurrenskraftiga priser, vilket säkerställer att du kan få de 3D-utskrifter du behöver utan att påverka din budget eller försena ditt projekt. Dessutom tillåter våra flexibla och anpassningsbara tjänster oss att arbeta med ett brett utbud av kunder och projekt, vilket gör oss till den perfekta partnern för alla dina 3D-printing behov.

Välj vår 3D printing service för högkvalitativa, pålitliga och prisvärda lösningar för dina tillverkningsbehov. Tillverka ditt projekt genom att ladda upp din färdiga fil här och få ett pris direkt på skärmen. 3D Printa HÄR!

Serietillverkning

Vår 3D printing service drivs av Rapid-3DLab AB. För mer information om exempelvis våra material och vår tjänst. Även om du är intresserad av serietillverkning, vänligen kontakta vår support på support@3dlabs.se.

3D Printing Online

3DLABS.SE har i syfte att bli den mest tillgängliga 3D printing servicen online. Vilket innebär att vi har öppet dygnet runt och du slipper därmed alltid vänta på offert då du får priserna direkt inom bara ett par sekunder. Detta leder till minskade ledtider och snabbare tillverkning av prototyper och även serietillverkning.

Spara tid på 3D printing

Följden till detta blir att företag sparar tid och pengar på snabbare tillverkning av bland annat mindre serieproduktioner och snabba prototyptillverkningar tack var det vår online 3D printing service.

Tack vare en stor och modern maskinpark kan vi hålla produktionen igång dygnet runt. Och därmed erbjuda korta ledtider.